I dag har det vært nok en dag med grått og trist vær, og det har regnet i perioder. Max temperaturen har vært 19.7 grader.

Jeg greide faktisk å forsove meg i dag. Hadde satt klokken på ti, men hadde slått den av og sovnet igjen. Heldigvis ringte Janan for å høre hvordan det gikk og spørre om en datating, og da var klokken halv tolv eller noe slikt. Og jeg hadde lovet å være hos Ilir ved halv tolv tiden. Men han hadde «forsovet» seg han også, og barna hadde ikke våknet heller, så da jeg ringte for å si at jeg ble litt sen, vekte jeg ham.

Dusjet og spiste litt frokost før jeg reiste opp til ham, og jeg brukte bare 15 minutter på å fikse problemet. Greit at pcen trenger en ny installering på sikt, men jeg fikk det til å virke nå. Måtte så reise til legen der jeg hadde time 13.20, og kom nesten akkurat på tiden. Men som vanlig er det jo egentlig ikke noen grunn til å stresse, for jeg måtte vente i nesten 40 minutter før jeg kom inn.

Legen min hadde fått papirene fra sykehuset, men var ikke 100% sikker på om det virkelig var det som var problemet mitt. Mye på grunn av at jeg har hatt det så lenge. Så helt kloke ble vi ikke, men jeg skal fortsatt ta livet med ro, og se om det hjelper på. Og så skal jeg holde meg unna Ibux, Voltaren og alle typer medisin i samme sjanger. Så får vi se. Ble sykemeldt ut til og med den 8. august i første omgang, for å se om jeg blir bedre. Så er det eventuelt snakk om en aktiv sykemelding når jeg skal starte opp på jobben igjen, for å se om det funker greit. Så er neppe i normal jobb igjen før i september slik det ser ut nå. Og alt er jo avhengig av at jeg faktisk blir bedre. Noe jeg håper på, for nå er det den niende uken jeg sliter med dette her.

Etter legebesøket og apoteket dro jeg hjem og laget middag. Så ved seks tiden kom Janan bort en tur, og ikke lenge etter kom Marcus en tur innom også, for han var på vei bort til foreldrene som bor rett ved meg. Så kom Heidi også for å hente Marcus og vi ble alle sittende å prate frem til ni tiden.

Vi skal prøve å få til en pokerkveld her hos meg til helgen, kan være litt hyggelig å få litt besøk og kose meg litt med venner og litt god drikke. Så får jeg bare håpe urinsyregikta tåler en omgang med litt prosenter…om ikke har jeg jo «hestekur» liggende nå.

Nå er det snart sengen for min del, i morgen skal jeg klippe meg, for det trenger jeg. Og så skal jeg hjelpe Janan med pcen hans, og kanskje spise noe middag der borte.

Kommentarer er stengt.