I dag har det vært overskyet for det meste, det lettet litt opp mot kvelden, men likevel ikke en veldig fin dag vær messig. Max temperaturen har vært 16 grader.

Jeg har tatt det med ro her hjemme i dag. Sov litt dårlig i natt, så sov litt lengre på morgenen, så kom meg ikke opp før ved tolv tiden. Etter det slappet jeg av med noen TV programmer etc, før jeg begynte å se på de to store VM kampene i dag. England møtte Tyskland og tapte så det sang etter, men England ble snytt for ett mål i alle fall da. Men de tapte 4-1, så vet ikke om det ene målet hadde betydd så mye. Men moralsk sett for England, ville de ha gått til pause 2-2, og derfor stått likt til 2. omgang.

Etter kampen kom Trond en tur bort. Pcen hans døde plutselig i dag, og siden det luktet brent, og hele pcen er død, så har nok hovedkortet eller PSU røket. Så han kom hit for å bestille seg en ny pc, og vi fant en ganske bra en som vi bestilte. Men det vil ta minst 5 dager, så han må greie seg uten pc en stund.

Så var det klart for nok en kamp, denne gangen mellom Argentina og Mexico, og Argentina vant 3-1, også her med en tvilsom dommeravgjørelse, men likevel. De vant.

Ellers har endelig såret i toa mi blitt bra, så fra i morgen skal jeg gå mine daglige turer igjen. Kan være jeg begynner med en tur om dagen et par dager, og så øker til to etter det. Da jeg veide meg til morgenen i dag så hadde jeg nådd ukens mål, og gått ned 2.6 KG. Så det er jo bra. Målet er jo fortsatt minst en kilo i snitt per uke.

Nå er det sengen snart.

Kommentarer er stengt.