I dag har det regnet og regnet og det har blåst en del også. Skikkelig høst vær. Og stor kontrast til været i går.

Jeg slappet av på morgenen i dag, for var ikke i seng før halv tre-tre i natt. Så ved to tiden måtte jeg kjøre ned til Risør for å plukke opp en ungdom jeg skulle ha med meg på fotball kampen senere på dagen. Vi kom til Sandefjord kvart over fem, og der møtte vi tre andre fra Skjerfheim som også skulle være med oss på kampen.

Det ble en spennende kamp, der Sandefjord åpnet sterkt og presset masse en god stund. Men så fikk VIF en sjanse, og den scorte de på. Så ble det 2-0 til Vålrenga, før Sandefjord redurserte til 2-1, men så kom spikeren i kista for Sandefjord og VIF scorte 3-1 målet. Det var mye gule kort, skader og antydning til bråk på banen, og blant VIF supporterene som fikk politi og vakter på nakken fler enn en gang. Men det roet seg, og kampen ble spilt uten de store hendelsene på tribunen.

Her er noen bilder:

To Sandefjord supportere som giftet seg på banen før kampen…

En VIF supporter kastet en full øl boks på en av SF spillerene, som ble liggende i flere minutter før dommeren oppdaget dette. Supporteren ble senere tatt av politiet etter at klanen pekte ham ut.

Hmmm, er vel ikke helt sikkert nå mer 🙂 Skulle vel neppe tapt 3-1 da!!

Kommentarer er stengt.