Ute skinner solen og det er fint vær, men jeg får ikke nytt det fine været.

syk

Har jo ikke vært i form denne uken, og var hjemme fra jobb på fredagen. I går reiste jeg likevel på jobb, men merket at det nok var litt for tidlig. Ble værende på jobb i går, men skjønte at jeg måtte kaste inn håndkleet i dag. Og det er utrolig synd, for det betyr jo at noen andre MÅ på jobb for meg. Likevel er det liten vits i at jeg spiller helt og tvinger meg på jobb, for da blir jeg jo ikke bedre.

Om det ikke hjelper i løpet av dagen, må jeg nok krype til korset og bestille en time hos legen i morgen. Håper jeg slipper, men det kan være greit å få sjekket ut om det er noe legen kan gjøre eller ikke. Synes uansett det er utrolig kjipt å være hjemme fra jobb.

Har derfor ingen planer i det hele tatt i dag. Holder sengen, men siden ryggen verker så skal jeg veksle litt mellom god stolen og senga. Hodet er ikke det største problemet i dag, så trenger ikke å være på et mørkt rom hele dagen.

Kommentarer er stengt.