I dag har det vært skiftende vær, solen har skint, men det har også vært nokså mørke skyer på himmelen. Men det ble verken regn eller tordenvær her i Larvik. Max temperaturen har vært 20.5 grader.

Jeg jobbet fra i går morges og frem til i dag morges. Selvsagt ble det ikke alt for mye søvn på meg i natt, så jeg var nokså trøtt da jeg reiste hjem fra jobb ved halv ni tiden. Da jeg kom hjem hit, var det bare å spise frokost, dusje og så ta på seg dressen før jeg dro ut til Tjølling kirke, der dåpen til lille baby Markus skulle være. Det var nokså fullsatt i kirken, siden det var totalt fire barn som skulle døpes i dag. Markus var første mann, og tok dåpen helt fint. Han laget ikke en eneste lyd, ikke når han fikk vann på hodet en gang. Etter gudtjenesten som varte ca 1,5 time, kjørte vi ut til Eftang Grendehus, der vi skulle spise middag og kaker. Maten kom fra Jonh Hansen og var god som vanlig. Og etter maten var det kaffe og godteri, før det ble kaker. I selskapet var ikke Markus like blid, og syntes nok ikke det var noe særlig å ha på seg dåpskjole, og bli tatt bilde av hele tiden, mens han ble gitt fra den ene til den andre. Så han måtte ha en liten pause mellom foto «oppdragene».

Alt i alt var det et hyggelig selskap, med god mat og drikke, og mange hyggelige folk. Vi var de siste som dro, ettersom Markus greide å sovne på armen min.

Ellers har jeg vært og fått nøkkelen til leiligheten i dag. Geir hadde virkelig pusset opp leiligheten denne uken, han hadde slipt ned gulvene og lakket dem, malt vegger i stuene og på soverommet, vinduskarmer og taket i den lille stuen. Han hadde også byttet lås, pluss satt inn en skikkelig lås i døren inn til selve leiligheten min. Så jeg tar over en ny opppusset leilighet. Regner med at jeg tar en tur ned dit i morgen, og tar noen nye bilder med 10-20mm objektivet mitt. Så får jeg vel hvitevarene fra Elkjøp på tirsdagen, og da regner jeg også med at jeg flytter inn noen av kjøkkeneskene mine.

Bildene fra dåpen kan du se ved å trykke her…, legger også noen ved dette innlegget:

Kommentarer er stengt.