I dag har det vært lett overskyet med noen få solglimt en gang i blant. Og det har blåst litt, og derfor virket en god del kaldere enn de siste dagene. Max temperaturen har vært 12.3 grader.

Jeg sto opp ved halv tolv tiden, og gjorde ferdig pcen som jeg skulle levere til en av ungdommene på jobben i dag. Reiste så inn til Sandefjord og Heidi med familie ved to tiden. Det skulle være selskap der i dag, med grilling og kaker. Vi ble sittende inne da, men grilling ble det, og jeg ble utpekt som grillsjef. Barna var som vanlig det nok av fart på, aldri kjedelig med tre gutter i den alderen.

Maten var kjempe god, og kakene enda bedre. Foreldrene til Sigrurd var der i tillegg til mamma, Trond og Tante Bodil. Totalt var vi 11 stykker. Ble sittende til halv syv tiden, og da dro jeg bort til ungdommen som skulle ha pcen. Ble sittende litt for å se hvordan han hadde fått det på hybelen, og så var det noe små ting som jeg måtte fikse på telefonen. Alltid litt praktisk som gjenstår ved en utflytting.

Kjørte hjem igjen fra Sandefjord ved halv åtte tiden, og etter at jeg kom hjem har jeg bare sett på en film. Og så blir det vel sengen snart. Legger ut noen bilder fra bursdagen senere i kveld, må bare bytte pc først, for jeg har glemt å installere driveren til SD kortleseren på denne bærbare pcen, og finner heller ikke driveren nå.

img_5588

img_5598

img_5609

img_5610

img_5615

img_5630

img_5592

img_5640

I morgen har jeg fri, og tirsdag, så er det personalmøte på onsdagen. Så er det fri igjen på torsdag, og da er planen at jeg tar en tur opp på Skjerfheimkollektivet for å levere en pc til en av de ansatte der oppe. Så er det arbeidshelg fra fredag til søndags kveld. Dette blir siste helgen med gammel turnus for min del, og neste gang jeg skal jobbe helg har jeg kun 13 timers vakter, og ikke 30 og 24 timers vakter som jeg har hatt til nå. Men det blir mindre fri da, for det blir jo mindre timer på jobb om gangen, så det blir flere vakter.

wewere1

Kommentarer er stengt.