I dag har det vært nokså overskyet med sol innimellom. Akkurat nå er det nokså pent ute, og temperaturen ligger på ca 8 grader.

Jeg sto opp nokså sent i dag, da jeg ikke sovnet før nesten 5 til morgenen. Så ved ett tiden var jeg endelig oppe av sengen, men hadde våknet før det da, men lå og surfet litt og slappet av. Etter en rask frokost og dusj, dro jeg så opp til mamma siden vi skulle kjøre sammen ut til Solstad, der vi skulle i to års bursdag til Markus.

Det var en veldig glad gutt som møtte oss da vi kom, og det var mange og fine pakker han fikk. Faktisk så mye at etter en liten stund, så gadd han ikke å åpne noen flere pakker, og ville heller leke med det han allerede hadde fått. Og slik er det jo vanligvis, de kan få ti talls pakker, men så får de en liten eller spesiell ting som de har sansen for, og da glemmer de alt det andre.

Det var godt med folk, både store og små, så det var greit å ha det i litt store lokaler med mulighet for å bruke lekeplassen til barnehagen ute. Og vi merket stor forskjell fra da barna var inne og når de var ute. Noen hakk med lavere volum for å si det slik.

Det ble servert pølser til mat, og så var det godteri og kaker etterpå. Enkelt og godt, og passet meg veldig godt i dag som jeg ikke var helt i 100% etter litt vel mye sinnabrus i går.

Vi reiste fra barnehagen ved halv syv tiden, og nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Kanskje se en film, ellers ingen store planer.

Her er noen bilder fra i dag, resten legger jeg ut på http://mitt-fotoalbum.com senere i kveld.

Kommentarer er stengt.