I dag har det vært fint vær, og rundt 10 grader i skyggen. Men av naturlige årsaker har jeg ikke vært så mye utei dag.

Har vært sliten etter by turen i går, men overraskende frisk i forhold til mengden jeg fikk i meg i går. Men likevel, sliten og trøtt.

Vi har hatt besøk her fra rundt ett i dag, og det kan man jo si at ikke var den beste dagen å ha besøk på. Men det har gått. Bestemor fra Oslo har vært her, og Michelle har vært her. Så kom Ann Merete og Madelen etter middag, så det har vært folksomt.

Nå venter jeg på Terje som har minnebrikken fra kameraet mitt og så skal jeg dra ned og hente bilen min. Kan vel kjøre nå regner jeg med. 🙂 Men det er heldigvis ikke noe langt å kjøre fra gymnaset og opp hit til Tagtvedt.

Var også en tur innom hos Janan og Maria nå på kvelden og fikk se lille Jesper på 2 måneder for første gang. Spiste også deilig lasagne, før jeg dro hjem for kvelden rundt ni tiden.

Kommentarer er stengt.