I dag har det vært nokså pent vær, og det ble veldig bra utover ettermiddagen. Det har også vært ganske varmt i dag med en max temperatur på 13.7 grader.

Jeg er i Tønsberg i dag og skal sove her til i morgen, på Hotell Klubben nede ved bryggen i Tønsberg. Jeg har jo kommet inn i representantskapet til FO Vestfold, og det var første møtet mitt i rep.skapet denne gangen. Møtet er over to dager, og inkluderte et kjempe bra foredrag ang arbeidsmiljø i dag og i morgen er det et foredrag med Jørgen Kosmo som står på programmet, også om arbeidsmiljø.

Fikk også enda et verv i dag og ble enstemmig valgt inn i valgkomiteen for FO Vestfold.  Så da får jeg bidratt litt mer.

Møtet varte fra 0900 til 1530, og så var jeg med opp til FO kontoret her i Tønsberg for å hente noen saker, som vi skulle bruke til i morgen. Sa bidro de fleste til å gjøre klar foldere til seminaret i morgen, der også en del andre kommer, totalt ca 50 stykker er ventet til i morgen.

Middagen var klokken 1900 og var helt grei, ble litt skuffet for hadde ventet meg litt bedre middag på et hotell så sentralt plassert i Tønsberg. Men vi var nesten de eneste gjestene her på hotellet, så de har vel ikke lagt ned alt for stor innsats i middagen. Jeg var ikke den eneste som «klaget» litt, så nei, jeg er ikke så kresen… 🙂

parkering1

Ellers gikk jeg på en skikkelig parkerings smell i dag. Parkeringshuset til hotellet var fullt (rart siden det ikke er gjester her, men de holder på å bygge her) og jeg fikk beskjed om at det var like dyrt å parkere rundt i området. Så satt inn kortet og trykte til det ikke gikk mer…og da hadde jeg betalt frem til 12.00 i morgen. Og det kostet hele 520 kroner….så billig er det ikke å parkere her i Tønsberg.

Nå er det nok sengen snart, tidlig opp i morgen. Registreringen til seminaret starter 08.30 og så må det jo bli litt frokost før den tid.

1225891718000_klubbenfasade-1_2240523m

Hotell Klubben i Tønsberg

Kommentarer er stengt.