Ute regner og sludder det og det er nokså kaldt ute.

I går starten dagen med at jeg reiste opp på Skjerfheim der jeg skulle ta siste del av TMV kurset jeg gikk i sommer. Kurset sluttet klokken to og jeg kjørte da rett til SUS der jeg skulle jobbe kvelden. Så skjedde det noe uforutsett som gjorde slik at de trengte en ekstra nattvakt (som var våken) og det ble meg som fikk den oppgaven. Var ikke ferdig på jobb før kvart på ni i dag morges, og da hadde jeg vært våken siden 07.00 i går.

Nå har jeg spist litt mat og nå hopper jeg i senga og regner med at jeg sover godt frem til kvelden. Skal ikke jobbe noe mer denne uken, så det gjør ikke noe at døgnrytmen blir litt rar akkurat nå.

Ser om jeg skriver noe mer i kveld. Nå er det natta!

Oppdatering: Noen hadde glemt å ordne vikar for meg i dag og de ringte fra jobben og beordret meg på jobb klokken fire. Var på jobben klokken fem og jobbet da til litt over elleve i dag. Så trøtt har jeg vel aldri vært noen gang på jobben før, men jeg kom meg gjennom kvelden, og ligger nå godt i sengen igjen.

I morgen skal jeg til Tønsberg en tur ved fire tiden regner jeg med. Ellers har jeg ikke de store planene. Tommy fyller 30 år i morgen, og Adnan fyller 30 år på lørdagen. Vet ikke hva som skjer, men har fri helt frem til mandagen i alle fall.

Nå er det natta for andre gang i dag. Under finner du dagbok utdrag fra 1998:

23.01.98 kl 19.38.23 FREDAG.
HEI.
I dag har det vært overskyet for det meste, men solen skinte noen timer.
Det er blitt mild vær ute, og mye av snøen er nå borte. I går klokken 06.00 var det –12 grader ute, i dag var det +2,5 grader ute. Det er forskjell det.
I dag var det siste dagen på Rockwool, og på mandags morgen klokken 07.15 drar jeg opp til Bodø, der jeg skal være en uke.
Pappa skal kjøre meg inn. Jeg må stå opp klokken fem på mandag, men det blir jo bare den ene gangen.
Jeg fikk 100 kroner timen på jobben, og det er jeg fornøyd med. Det er jo like mye som jeg fikk på Rockwool, men der hadde jeg fysisk arbeid, det har jeg ikke nå.
Nei, nå skal jeg en tur på internett.
God natt hilsen:
Kenneth Myhre 23.01.98 kl 19.43.34

Kommentarer er stengt.