I dag har det vært nok en strålende vår dag, solen har skint fra blå himmel og det har vært hele 20 grader på det meste.

Jeg våknet tidlig (som alltid) og startet med å vaske litt her hjemme. Skulle jo ha middagsgjester, så gikk over gulv osv. Etter det begynte jeg å forberede middagen så alt var klart til gjestene skulle komme. Mamma og Trond kom ved halv fire tiden, og vi spiste et godt måltid. Mamma hadde lovet å pusse litt sølv her hjemme etter middagen, noe hun også gjorde. Så nå skinner sølvlystsakene mine som bare det. Hun ville ikke pusse alt serviset, men tok i alle fall en serverings gaffel. Så jeg må nok trå til selv også, om alt skal skinne. Hun hadde også med seg nål og tråd og fikk sydd på et par knapper på noen piratshortser jeg kjøpte i fjor, men det knappene satt veldig dårlig.

De ble sittende her til halv syv tiden, og da reiste jeg en tur opp til Marcus og Heidi. Vi ble sittende å prate et par timer, og så tok jeg med pokerkofferten hjem igjen. Den ble igjen på onsdagen.

Nå er det snart natta for min del. Ellers har jeg faktisk ikke sett noen filmer i dag, men kun noen TV opptak. Har vært opptatt resten av dagen.

Kommentarer er stengt.