I dag begynte dagen med overskyet vær, men så ble det sol og sommer. Max temperaturen har vært 21.7 grader.

I dag angret jeg veldig på går dagens pokerlag. Det ble vel mye sinnabrus på meg i går, og ettersom det var over 8 uker siden jeg har rørt noe med prosenter i, så merket jeg det både i går, og i dag. Lenge siden jeg har vært så dårlig dagen derpå, og vi snakker skikkelig dårlig. Bare jeg reiser meg, går, står etc, så er det frem med bøtta eller rett på do. Så jeg vet ikke helt om det var verdt det…. to flasker vin og en del Galliano shotter, ble nok i overkant ja.

Har derfor gjort minimalt i dag. Ryddet det verste, men har ikke orket å vaske gulvet og badet etc. Det får bli i morgen. Nå skal det sies at gutta hadde ryddet ganske mye før de dro i går. Jeg gikk ned for telling på ett eller annet tidspunkt etter at pokeren var ferdig, og de hadde lagt meg, ryddet og låst leiligheten, mens sistemann hoppet ut kjøkkenvinduet. Så en stor takk til de som hjalp til.

Frem til seks tiden i dag var det eneste jeg fikk ned utenom store mengder Farris, et par biter sjokolade. Prøvde meg på vanlig mat, men det funket dårlig. Men ved seks tiden stekte jeg meg litt kjøtt, som jeg kun spiste uten noe som helst ved siden av. Og det er nok det jeg får i meg i dag.

En ting er sikkert, det blir lenge til neste gang jeg skal drikke noe særlig med sinnabrus. Ellers er jeg ikke blitt noe bedre ang «utslettet» og viruset etc. Utslettet slår ut hver dag, enten en eller to ganger minst. Og det klør en del mer nå enn før. Jeg ble ikke noe verre av sinnabrusen, så det er jo greit å vite. Selvsagt, så hadde en Ibux eller ti hjulpet meg i dag, men det kan jeg jo bare glemme. Så lider fortjent.

Har ingen særlige planer denne helgen. Får se an formen, og er jeg bra i morgen tar jeg kanskje en tur ut til Solplassen. Men kan være jeg bare slapper av her hjemme også, en skikkelig sløvedag, med noen gode filmer etc. Det er meldt regn i morgen fra to tiden, så da er det jo perfekt innevær.

Ikke så mye annet å skrive, jeg får slappe av videre…

Kommentarer er stengt.