I dag startet det med skyet vær, men så ble det kjempe fint vær nok en gang. Max temperaturen har vært 9.5 grader, så ikke så varmt som i går.

Jeg har hatt fri i dag, og har egentlig ikke gjort stort. Jeg ble vekt til morgenen av at det ringte på døren flere ganger og banket på. Så jeg var sikker på at det var noe viktig, siden de ringte på flere ganger, samtidig som de banket på. Men da jeg åpnet sto det to damer med Vakttårnet på trappen, og da var jeg ikke så veldig høflig. De rakk å si beklager før jeg smalt døren igjen.

Siden jeg først var våken, dusjet jeg og reiste bort på butikken for å handle litt. Så da jeg kom hjem hadde posten vært her med nye filmer til meg, så etter å ha lagt dem inn på stue pcen, så jeg et par filmer. Så har jeg holdt på med litt på pcen, og vips så var det kveld og middags tid. Men det er deilig å bare sløve den en hel dag også.

Akkurat nå spiller jeg et par runder med poker på Betsson. Satse på å vinne noe i dag…men så heldig er jeg nok ikke. Men er bare en $30 turnering da, så er ikke så mye penger jeg spiller med/om.

313677312150312359

Kommentarer er stengt.