I dag har det vært nok en flott «sommerdag», med sol og en max temperatur på 19.4 grader i skyggen. Men det er visst siste dagen med slik varme og fint vær, om man skal tro værmeldingen. Fremover blir det dårligere vær og kaldere.

Jeg har jo siste rest av «påskeferien» min nå og nyter dagene. I går var jeg en tur hos Tony der vi spilte poker. Det var virkelig ikke min kveld i går, så ingen pall plasseringer. Men jeg får en ny sjanse i dag, siden vi skal spille i kveld også. Håper på litt bedre kort nå i kveld.

Ellers har jeg ikke gjort så mye, slappet av, holdt på med litt data ting, sett noen TV opptak og dagene har gått utrolig raskt. På onsdagen er det jobb igjen, men starter arbeidsuken med styremøte i FO Bufetat klubben inne i Tønsberg først på dagen.

På fredagen skal jeg også på styremøte, da er det FO Vestfold inne på Sidebygningen i Tønsberg. Så det blir litt jobb og litt fagforeningsarbeid.

Jeg har jo et nokså bra webhotell til sidene mine, både mine personlige og til noen kunder av myhken webdesign. Men for å kunne opprette holde så og si 100% oppetid, har jeg en backup server der en kopi av alle sidene ligger. Siden dette er en server som egentlig ikke er i bruk, er pris viktig, og derfor falt jeg på JaguarPC for noen måneder siden. Denne uken her fikk jeg en utfordring da jeg skulle oppgradere noen av sidene til Drupal, for JaguarPC støttet ikke den siste PHP versjonen som Drupal trengte. De var utrolig trege på support, og på toppen av det hele fikk jeg en kommentar på at jeg «sutret» på et forum. Personen som kom med kommentaren la seg flat med en gang, og ga meg to måneder med gratis tjenester. Det er ca $50, så jeg var passe fornøyd. Men i dag fikk jeg en epost fra eieren av selskapet, som også beklaget sterkt den kommentaren, og som plaster på såret ga ham meg et helt år med gratis tjenester. Personen som kom med kommentaren fikk seg en reprimande, og kommer vel neppe til å komme med en slik kommentar igjen.

Men for min del løste det seg nokså bra. Både fikset de problemet mitt (dog etter en del timer) og så får jeg et helt år gratis.

Nei, nå skal jeg lage meg litt mat, så er det poker ved syv tiden.

Kommentarer er stengt.