I dag har det vært strålende vær, solen har skint fra skyfri himmel, men det har blåst litt og det har vært nokså kjøligt.

Jeg startet dagen med å hjelpe Sokol med dataen, men der må jeg tilbake senere, for fikk ikke fikset alt. Så dro jeg en tur til Adnan, Agim og Albert, der jeg fikk sett resten av ManU kampen (som de vant 1-0) før vi tok en tur på Nordbyen. Derfra gikk det tilbake til tagtvedt, der vi satt opp den nye Playstation 3 maskinen til Agim, før vi dro hjem til Adnan og Rikke for å spise middag. Vi spiste grilla indrefilet, mend cognagcsaus, villris, masse ferske grønnsaker som aspargis, brokkoli, paprika m.m

Et kjempe godt måltid, der vi fem spiste sikkert nesten 2 kilo indrefilet.

Så ble det et par timer pause til nå klokken ni, og da drar jeg bort til Agim og Albert der vi skal spille poker i kveld.

Kommentarer er stengt.