I dag har det regnet i perioder og det har vært mer høst vær, enn sommervær. Max temperaturen har vært 18.2 grader.

Her er oppdater værvarsel fra pent.no, som ikke virker lovende den neste tiden:

Ellers sto jeg opp sent i dag, sov skikkelig dårlig i natt, eller sovnet vel ikke før ved syv tiden. Så våknet ved halv tre tiden, og da sto jeg opp, spiste «frokost», dro ut og handlet og så da jeg kom hjem laget jeg noen filmer til Bjørn Gunnar og Stine som ville se på en god film i kveld. Hadde noen nye filmer som jeg kunne brenne ut, og Green Zone som jeg akkurat fikk fra England.

De kom alle sammen for å hente filmene for barna ville hilse på. De ble ikke her så lenge for barna skulle hjem å se på barne TV. Men jeg skal opp dit på middag på mandagen. Ellers har jeg laget meg middag, og nå skal jeg slappe av med en film eller to og ta livet helt med ro.

I morgen skal jeg kanskje ut på Solplassen, men får se, kan være jeg tar det til uken i stedenfor. Ikke mye annet som har skjedd.

Kommentarer er stengt.