I dag har det vært ganske så fint vær ute, sol fra nesten blå himmel og en pen temperatur.

Først på dagen dro jeg ut for å handle noen småting på Kiwi, samt hente en pakke som hadde kommet i posten. Så kjøpte jeg litt lunch hos fiskeren før jeg dro hjem og så noen TV opptak. Holdt også på med noen datating, som jeg ofte gjør om dagen, så dagen gikk fort.

Ved åtte tiden kom så gutta bort en tur for en runde poker. Egentlig vardet Marcus som hadde bedt inn til poker, men de holdt på med oppussning, så plutselig var det meg som skulle ha pokeren. Men jeg har jo plass, og kjøleskapet inneholder det meste av blandevann, og barskapet har bra utvalg, så da kan jeg jo ta i mot litt besøk.

Totalt ble vi 9 stykker i dag, nesten litt for mange rundt bordet, men det gikk. Første runde gjorde jeg det ikke noe særlig og røk ut lenge før pengene, men ikke som første eller andre mann. På runde to, som også ble den siste gjorde jeg det bra egentlig fra starten. Og jeg holdt hodet kaldt, og greide å beholde ledelsen hele veien til mål. Så jeg tjente totalt 300 kroner på kvelden…ikke rik akkurat, men 300 kroner mer enn 200 i tap.

Siste hånden spilte vi 03.15, og etter det har jeg ryddet litt, og nå er det sengen. Skal jo i bursdag til Markus i morgen ved tre tiden, så nå må jeg sove litt.

Kommentarer er stengt.