I dag har solen skint fra blå himmel, men det har vært kaldt i dag, bare 2.6 grader på det meste. Likevel smelter snøen sakte men sikkert, og nå begynner det å bli ganske lite snø igjen. Bare for noen uker siden virket det som vinteren aldri tok slutt, men nå er virkelig våren kommet.

Jeg har bare sløvet her hjemme i dag. Det ble sent i seng i går, siden jeg var hos Tony og spilte poker. Vi var ikke så mange i går, men det var en hyggelig stemning. Flaksen var tilbake den første runden, og jeg kom faktisk på første plass. Andre runde gikk ikke bra i det hele tatt og jeg gikk ut som tredjemann. Men gikk uansett i pluss på kvelden.

Etter jeg sto opp ved ti tiden i dag, var det litt nyhetslesning, før jeg så på en film jeg hadde leid. Men det var vel en av de dårligste filmene jeg har sett på lenge. Har bommet på tittelen, og trodde egentlig dette var en annen film som jeg hadde sett før, som var sånn passe, men dette var bare trist. Men det endte opp med at jeg så filmen ferdig da, til og med jeg hadde lyst til å slå den av flere ganger. Filmen heter Detonator, og bør ikke ses 🙂

Ellers har jeg ingen planer for helgen, slappe av og ta det helt med ro. I natt skal vi stille klokken en time frem, så en time mindre søvn…men det positive er jo at dette er tegn på at det blir lysere og sommeren nærmer seg.

Har også lagt ut bildene fra torsdagen på mitt-fotoalbum.com…

Kommentarer er stengt.