I dag har det vært nokså pent vær, solen har skint i perioder. Det ha vært kaldere ute i dag enn de forrige dagene, med en max temperatur på minus 0.6 grader.

Jeg har fri om dagen, og i dag har jeg stort sett holdt på med å fikse på hjemmesidene mine. Har til nå kjørt WordPress 2.6.5, men skulle oppgradere til WordPress 2.7.1. Da oppdaget jeg noen små feil, og det har tatt tid for å finne ut hvordan jeg skulle løse problemene. Har bl.a installert hele bloggen på nytt, og overført alt av data på nytt. Likevel fortsatte samme feilen. Etter mer knot fant jeg ut at WPG2 oppsettet var det som forårsaket feilen, og når jeg skal legge til nye innlegg, må jeg deaktivere WPG2.

Ellers har jeg sett på noen TV opptak og et par filmer blir det vel i løpet av kvelden tenker jeg.

Bestilte Sverige billett på mandagen, og jeg og Trond tar oss en tur dit. Vi tar båten en vei og så kjører vi rundt, og tar en tur innom Svinesund.

303516

Kommentarer er stengt.