Ute er det passe vær, solen skinner, men det er en del skyer. Akkurat nå er det 18.2 grader ute.

Jeg startet dagen med å sjekke litt rundt det Elkjøp sa til meg i går. Jeg fikk beskjed om at internett butikken var en helt annen butikk og jeg kunne ikke levere varene inn i butikken om det ble noe feil med dem. Men dette stemmer ikke, ved feil på hvitevarer kontakter jeg samme firma som butikken bruker. Ellers fikk jeg de samme betingelsene som gjalt i butikken.

Sjekket også lagerstatus på internett og de hadde alt inne, med unntak av mikrobølge ovnen, som de nå var tomme for. Komfyren hadde jo samme pris på internett og butikk, mens vaskemaskinen var 700 kroner billigere og kjøleskapet 500 kroner billigere, samt frakten kostet 400 kroner på nett, mens butikken tok 600. Jeg måtte opp 500 kroner for mikrobølgeovnen, men likevel sparte jeg 1200 kroner totalt sett. Og jeg fikk velge leveringstidspunkt og valgte derfor 2 september mellom 17.00 og 20.00. I butikken kunne jeg kun velge levering på dagtid, noe som gjorde at jeg måtte ordne meg fri på leveringsdatoen. Ringte så Elkjøp og avbestilte orderen jeg laget i butikken.

Så det var 1200 kroner spart før jeg sto opp fra sengen.

Kommentarer er stengt.