Ute er det delvis overskyet, men solen titter så vidt frem. Det er 12 grader ute akkurat nå.

Jeg er hjemme denne helgen, men det er bare for en kort periode. Jeg kom hjem ved åtte tiden i går kveld, og reiser opp til Skjerfheim igjen i morgen kveld. Dene gangen skal jeg jobbe frem til mandag 10 september. Så har jeg fri noen dager, men skal mest trolig jobbe fra 18 september igjen, og da skal jeg mest sannsynlig jobbe en full periode. Så det blir mye jobbing fremover. Blir det slik som jeg tror vil jeg ha 9 dager fri totalt i september, inkludert denne helgen.

I morgen skal jeg på fotball kamp med en av ungdommene som ha flyttet ut. Hun er Vålerenga fan, og i morgen spiller de mot Start i Oslo. Jeg har vært på to VIF kamper i mitt liv, så det er bare koselig å være med på kamp. Får håpe VIF lager masse mål, slik at det blir en spennende kamp.

Etter kampen reiser jeg opp til Skjerfheim igjen.

Legger sikkert ut noen bilder fra kampen i løpet av uken om jeg får tid og mulighet.

Har ikke vært så mye hjemme i det siste, men regner med at ting roer seg noe mot jul. Venter fortsatt på svar fra LØFT, og Skjerfheim sier at jeg vil få svar uansett fra dem ang jobben i løpet av neste uke eller uken etter. Nå ble det plutselig enda en jobb ledig, så håper virkelig at det ordner seg. Om ikke, må jeg bare fortsette å søke, men tror uansett at det blir en del jobbing på Skjerfheim fremover.

Kommentarer er stengt.