I dag har det vært rundt minus 9 grader hele dagen, og med litt vind, dog mindre enn de andre dagene, så har den effektive kulden vært nede i minus 17 grader. Akkurat nå er det minus 11.7 grader her på Torstrand, ser det er litt varmere 30 meter over havet.

Men det har vært fint vær i dag da, solen har skint, nesten ikke skyer og ellers ikke mye å klage på.

Jeg har jo blitt så forkjølet, samtidig som jeg har fått et nytt anfall i toa mi. Det begynte jo natt til i går, og nå har det roet seg en del, det gjør ikke vondt hele tiden, men jeg kan ikke gå skikkelig på det, og det gjør drit vondt å ta på og av seg skoene. Men det går riktig vei dag. Så jeg dro på jobb i dag og var med på LSU møtet som varte fra 11.00 tiden til 15.00. I dag var det budsjett og regnskap som sto på dagsordenen og ja, ting ser lovende ut i forhold til tidligere år, så det er jo bra.

Fra 2007 på Tagtvedt

Etter at jeg kom meg hjem har jeg bare fyrt skikkelig i ovnen og har nå fått opp temperaturen til 22 grader her i stuen. Og det er etter at ovnene har stått på hele natten og dagen før jeg begynte å fyre på 20 grader. Men så fort jeg slår dem av og begynner å fyre, så tar det litt tid før temperaturen stiger skikkelig. Men når det først blir varmt så er det varmt, det er jo både «fordel» og «bakdel» med gamle ovner.

Ellers har jeg lekt meg litt med HTC Desire Z telefonen min, som ble tatt i bruk i dag. Og jeg liker den allerede. Litt bekymret for strømbruken, men vi får se. Går jo alltid litt ekstra med når man tester telefoner osv. Og jeg leste litt epost på jobben i dag osv. Men det er deilig med skikkelig tastatur på telefonen, og jeg tror jeg har funnet min perfekte HTC telefon.

Har også fått montert opp bilsettet slik at jeg kan bruke den vanlige Desire som GPS i bilen, sammen med billader. Ekstra minnekort har jeg skaffet meg, dog ikke helt nødvendig til Desire Z modellen siden den kom med 8 GB minnebrikke. Men da har jeg en til overs. Ekstra batteri til Desire og en ekstra data/strøm kabel tok jeg også med, så har jeg litt jeg kan ha med meg ut på «tur». Ringte Tele2 i dag for å høre om jeg kunne bruke SIM kortet fra det mobile bredbåndet mitt på HTC telefonen, og etter at kundebehandleren hadde sjekket det opp fikk jeg beskjed om at det gikk ikke. Men da måtte jeg jo prøve, og det funker jo fint som bare det. Kan faktisk både ringe, sende SMS og bruke datatrafikk med SIM kortet til det mobile bredbåndet. Så kjekt å vite. Skal jeg på tur, holder det jo med at jeg tar med Desire (Z) telefonene og kortet til mobilt bredbånd, så kan jeg surfe så «mye» jeg vil. Har jo 5 GB med trafikk der (mellom 17.00 – 08.00 og i helgene) i motsetning til 100 MB på de vanlige SIM kortene.

Ellers har jeg laget ferdig hjemmesidene for et firma i dag, og håper de blir godkjent. Alltid spennende når jeg presenterer nye sider for noen, for det kan fort bli noen endringer…men han likte selve designet da, så det er jo en god start.

Får se hvordan toa er i morgen, om jeg drar på jobb, eller holder meg hjemme. Håper jo virkelig det går over raskt denne gangen, og så skal jeg få bestilt meg time hos ortoped slik som legen anbefalte.

Ellers ikke så mye annet å skrive.

Kommentarer er stengt.