I dag har det vært grått og trist og det har regnet i perioder. Men det er pluss grader, og akkurat nå er det 3.1 pluss grader ute. Snøen forsvinner raskt som bare det om dagen.

Jeg startet dagen med en kjapp tur inn til Netshop for å hente et par ting som jeg skulle bruke på stuepcen og serveren min. Da jeg kom hjem gjorde jeg den jobben, som tok en times tid, men jeg har nå økt plassen på stuepcen med ca 1.000 GB og serveren min med nesten 1.800 GB ved å omdisponere noen disker etc, sammen med ett par nye. Alt av data og slikt er nå overført og alt er oppe å kjører som normalt igjen.

Slik er diskstatus på stuepcen per 26.mars 2010 – i tillegg står det en 750 GB disk som ikke er koblet til i selve pcen. Denne er i reserve om noe går i stykker, og har derfor aldri vært koblet på. 4 av 8 fysiske disker i pcen er nå 1.5 TB disker. Kan derfor øke plassen ytterligere med 3.500 GB om jeg kjøper 4 1.5 TB disker og bytter ut de mindre diskene.

Og slik ser det ut på Server1 per 26.mars 2010. Skal ha litt plass til overs nå en stund, men klok av erfaring vet jeg at denne plassen blir brukt opp, så skal ikke se bort i fra at jeg må øke plassen på et senere tidspunkt. Men her har jeg mye å gå på. Kan bytte ut 250, 320, 500 og 750 GB diskene i f.eks 1,5 TB disker.

Ved seks tiden reiste jeg tur bort til Bjørn Gunnar med familie. Han var alene hjemme siden Stine jobbet, og etter at barna var lagt ble vi sittende å prate en del. Det ble ingen spillekveld i dag, for vi pratet bort kvelden. Reiste hjem nå ved ti tiden.

Har jo vært på jobb både onsdag og torsdag. Dagene har gått fort, men har ikke vært helt i form. Nå er det fri i helgen, og så er det dagvakt både mandag og tirsdag. Så er det langfri helt frem til etter påske, da jeg har to kveldsvakter igjen.

Ellers er det ikke så mye nytt å skrive om.

Kommentarer er stengt.